7 de març 2008

MANIFEST DE LA JOVENTUT SOCIALISTA DE CATALUNYA DAVANT L’ASSASSINAT D’ISAÍAS CARRASCO


La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) vol mostrar la seva més ferma condemna davant de l’assassinat per part de la banda terrorista ETA de l’ex-regidor socialista de l’Ajuntament de Mondragón Isaías Carrasco. Així mateix ens agradaria transmetre el nostre condol als seus familiars, amics i companys per la seva pèrdua.

Amb aquest acte els terroristes demostren, un cop més, la seva cobardia i el seu menyspreu per la democràcia i per la llibertat. Aquells que menyspreen la vida dels altres i utilitzen la mort i el terror com a argument polític mai no triomfaran. I no ho faran perquè la gran majoria, els demòcrates, no els hi permetrem.

Isaías Carrasco ha mort per defensar els valors democràtics i els valors del socialisme: la pau, la igualtat, la llibertat, la justícia i el progrés. I el seu assassinat és un fet més que demostra que no existeixen arguments contra aquests ideals i que, contra aquestes raons, els enemics d’aquests valors només s’atreveixen a contraposar la força irracional de les armes.

En un moment com aquest, hem d’estar tots units i hem de demostrar que no aconseguiran els seus objectius i que la democràcia prevaldrà per sobre de qualsevol dels seus covards atemptats. Per aquest motiu, volem animar als i a les joves de Catalunya a que donin la millor resposta a aquest vil acte: una participació massiva en les eleccions del proper diumenge és, sense cap mena de dubte, la millor de les respostes. Una participació massiva que demostri que la nostra societat sí que creu en la democràcia que ells volen destruir.

Ara, entre tots, tenim l’oportunitat de demostrar que som més, que som més forts i que no aconseguiran silenciar-nos. Perquè la voluntat de la ciutadania és més forta que l’amenaça de les seves armes.

Comissió Executiva Nacional
Joventut Socialista de Catalunya