2 de març 2010

JSC ALT PENEDÈS I PSC DE SANT SADURNÍ D’ANOIA COMMEMOREN EL DIA DE LA JUSTÍCIA SOCIAL



El passat Dissabte 20 de Febrer, la JSC Alt Penedès i PSC de Sant Sadurní van posar un stand al Carrer Raval de Sant Sadurní. Aquest amb l'objectiu d'informar sobre la justícia social.

Hi vam ser presents durant tot el matí, van ser varis els vianants que es van apropar fins l’stand a recollir informació sobre la Justícia Social. Juntament amb el manifest i flyer on s’explicaven els valors que es defensen dins la Justícia Social, els vilatans i vilatanes, també van poder agafar altre informació que hi havia a l’stand sobre les actuacions del PSC i del treball i formació que es
realitza a nivell de JSC.

La valoració que se’n va fer és positiva tan entre els membres de la JSC Alt Penedès com del PSC de Sant Sadurní. Era important sortir en aquest dia el carrer i poder explicar a la gent el què pels socialistes són valors fonamentals: la democràcia, la igualtat, la llibertat, la solidaritat i la participació entre d’altres.

La JSC Alt Penedès continua treballant en diversos projectes per anar-se presentant arreu del territori penedesenc, i ser-hi cada vegada més present. I així seguir lluitant per un model de societat, que creu més justa.