9 de març 2010

La JSC Alt Penedès celebra el seu 2n aniversari


El passat diumenge 28 de febrer, la JSC Alt Penedès va celebrar el segon aniversari de la seva constitució, amb un acte a Sant Quintí de Mediona.
L'acte va comptar amb la intervenció de diferents representants de la JSC i del PSC. Obria l’acte el Primer Secretari de la JSC Alt Penedès-Garraf, Àlex Centelles, també va ser-hi present Ramon Creixell, cap de llista a Sant Quintí de Mediona, que es mostrava agraït en què fos el poble de Sant Quintí l’escollit per a aquesta celebració.


Seguidament van intervenir Raúl Moreno, ex Primer Secretari de la JSC de Catalunya, i Javi Lopez, actual Primer Secretari, que van expressar la seva satisfacció de que la JSC cada dia estigués més present en tot el territori.


El diputat al Parlament Roberto Labandera també va intervenir a l'acte i va encoratjar els joves presents a lluitar pels valors en els que creien i defensaven com a joves socialistes.
Finalment, Helena Fortuny, Primera Secretària de la JSC Alt Penedès, va dirigir-se als presents amb paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que han fet possible que la JSC sigui una realitat amb força a l’Alt Penedès.

L'acte també va comptar amb la presència de diversos companys d'altres agrupacions de la JSC.

La JSC de l'Alt Penedès fa una valoració positiva de l'acte, que els encoratja a seguir endavant i creixent en el territori per transmetre arreu els valors que defensem.